Thaimaa

Tiistai 12.9.2017 klo 20:33

jomptien.jpgThaimaan kolmen viikon loma teki hyvää. Taas jaksaa. Tuli rykästyä täyden matkan triathlon. Ennätystä ei ihan tullut, mutta matka eteni aikaan 11h45min.

Pari ekaa päivää jo duunissakin ja treenaminen aloiteltu kohti seuraavaa koitosta. Täytyy vaan miettiä mikäköhän se olisi.

Viikko kesälomaakin jäi vielä varastoon, jos sen saisi kaiken kiireen keskellä yhdistettyä talvilomaan tammikuussa, niin voisi harkita reissuun lähtöä. Siinä nyt tosin on vielä muutama muukin muuttuja.

Sunnuntaina aktivoidutaan myös PS rintamalla ja ollaan Korson maalaismarkkinoilla. Paikalle tulossa myös kansanedustajiamme mm. Mika Niikko, Arja Juvonen ja Leena Meri. Nähdään viimeistään siellä.

Leppoisaa alkusyksä.

Kuvassa "pikku" pätkä Jomptien rantaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: loma, vacation, thailand

Kesä 2017

Keskiviikko 19.7.2017 klo 20:13

Kesälomakausi parhaillaan käynnissä. Itsellä loma alkaa tasan neljän viikon päästä. Tietoinen valinta. Ihmetyttää aina se, että juuri ennen juhannusta, kun ihmiset alkavat jäämään lomilleen, niin pukataan tapahtumaa, palaveria jne, niin töissä kuin siivilissäkin, sinne elokuun puoliväliin "sitten kun lomat on pidetty". Lomakausi kuitenkin jatkuu vielä siitäkin eteenpäin tovin, ihan niinkuin heinäkuussakin ja ihmisiä on vielä lomilla.

Onhan tässä muiden lomilla ollessa kiirettä pitänyt. Ei siinä mitään. Hyvin on kerennyt treenaamaan kohti kolmatta Ironmankisaa, käydä pikavisiitillä mökillä, vähän veneillä ja on tullut kaivettua golfmailatkin vähän ahkerammin esille. Käyty jopa kiertämässä kenttääkin ja jäseneksi liitytty seuraan. Tarkoitus saatella ne golftaidotkin entiselle tasolle, ellei jopa vähän paremmaksikin.

Kyllähän sitä ehtii, vaikka on tekemistä ja touhuumista. Tekee kunnolla ja on 100%:sti läsnä, sen mitä just kulloinkin tekee.

Nyt saunaan.

vene.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: loma, kesä, suomi, finland