Kuntavaalit

Maanantai 10.4.2017 klo 20:05


Vaalityö tältä erää ohi. Kiitoksen paikka. ISO KIITOS kaikille äänestäneille. Kiitos kaikille matkassa mukana olleille läheisille, ystäville, tutuille ja tutuntutuille. On tullut kannustusta, opastusta, hyvää oppia ja tottakai, kuraakin niskaan. Kuuluu tähän lajiin.

Erityisen iso kiitos tälläkin kertaa kuuluu kansanedustaja Mika Niikolle kaikesta työstä ja avusta vaalimenestyksen eteen. Myös puolueemme aktiivisille kansanedustajille jotka kiersivät pitkin maakuntia, myös Vantaalla, eri tapahtumissa kannustamassa kenttäväkeä vaalityössä.

Tällä kertaa 151 ääntä ei riittänyt uusimaan varavaltuutetun paikkaa. Työ jatkuu täysillä nykyisissä toimissa tämä vaalikausi loppuun. Taustatyötä teen jatkossakin 110 lasissa. Nyt saadulla mandaatilla, katsotaan mitä luottamuspaikkaa on tulossa. Ratkaisevana tekijänä on saadut äänet, osaaminen, aktiivisuus ja tietysti oma kiinnostus tehtävää kohtaan.

Meillä on hyvä uusi valtuustoryhmä kasassa. On uusia tekijöitä, vanhojen konkareiden avuksi. Varavaltuutettuina ryhmän tukena myös uusia nimiä. Hyvä niin. On jatkuvuutta ja uudistumista.Nyt sitten hihojen kääriminen, ruvetaan hommiin hyvällä yhteistyöllä ja meniningillä.

On aika ruveta lunastamaan niitä annettuja lupauksia. Ei ole pikavoittoja. Politiikka on maratonmatka. Aina.

Tekoja - ei pelkästään puhetta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini