Tikkurilan markkinat

Lauantai 21.2.2015 klo 21:28


Vantaan Perussuomalaiset oli tänään liikkeellä Tikkurilan markkinoilla ja Tikkuraitilla. Jäätävässä tihkusateessakin aluksi yleisöä paljon liikkeellä. Kiitos omasta puolesta kaikille aktiiveille, ehdokkaille, kansanedustajille ja ihan jokaiselle vierailijalle teltoillamme.

Erityisen iso KIITOS on annettava aktiivillemme Erkki Karttuselle, joka kanssani aamuvarhaisesta loppuun asti tekemässä pyyteetöntä työtä. Hienoa, esimerkillistä toimintaa meille nuoremmille.

Ihmisillä riittää asioita ja kysyttävää maamme tilanteesta. Toivottavasti huhtikuun vaalipäivän jälkeen saadaan maahamme osaava ja hyviä tuloksia sekä järkeviä päätöksiä tekevä eduskunta ja uusi hallitus.

Nykymeno ei voi jatkua.

Kaikesta touhutuksesta jäi päivän treeni tekemättä. Toripäivän takia oli pakko sulatella itteänsä saunomisen merkeissä, siitä nopea pyrähdys Espooseen ja nyt illalla toinen kierros saunaa.

Aika valmis sänkyyn. Sunnuntaina pyrähdys "avantoon" ja uimahalliin treeneihin. Klaukkalan markkinat täytynee käydä tsekkaamassa ehkäpä pyörähdys siellä asuvan velipojan luona.

Hieno päivä. Näitä lisää.

tikkurila_21.2.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini